ЗА НАС


30+ ГОДИНИ РЕКЛАМНА КЪЩА ХЕЕЛ
КАЧЕСТВО И ПРЕЦИЗНОСТ ВЪВ ВСЯКА ВАША ИДЕЯ !

 
 Традиция в качеството от 1992 г.

Рекламна къща ХЕЕЛ е създадена през 1992 г.с основна дейност проектиране и производство на външна реклама. Търговската марка "ХЕЕЛ" е защитена в няколко производствени класа, гарант за, което е свидетелството за марка на фирмата.
 

Новатори в рекламния бизнес.

През 1999 г. Рекламна къща ХЕЕЛ за първи път показа на българският пазар алуминиевите SNAP рамки с разтваряеми профили и възможност за бърза смяна на плакатите. През същата година започва производството на алуминиеви дисплеи със SNAP рамки, и днес те вече са добре познати на българският пазар, а гамата на произвежданите продукти се увеличава непрекъснато.
 

Рекламна къща ХЕЕЛ - официален представител на BROCHURE HOLDERS INTERNATIONAL Ltd.

От 2002 г. фирмата е официален представител на TAYMAR - английските поставки за брошури, каталози, визитки и други печатни материали от акрил на фирмата BROCHURE HOLDERS INTERNATIONAL Ltd. Те са многофункционални, качествени, практични, атрактивни и същевременно на много добра цена. От 2005 г. фирмата продава материали за рекламната индустрия - алуминиева лента ALUROL и PVC кант за обемни светещи букви, лепило за пластмасови букви, алуминиеви профили и аксесоари, антирефлексен материал на листове, специални светодиоди за обемни светещи букви, заместващи неона.
 

Рекламна къща "ХЕЕЛ" - сега...

Рекламна къща ХЕЕЛ има водеща роля в производството на външна и интериорна реклама - светещи и несветещи знаци, светещи обемни букви, светещи кутии, обемни корпоративни букви от месинг, неръждаема стомана и алуминий, различни табели, неонови надписи, билбордове и конструкции, светещи дисплеи и дисплеи изработени от алуминиеви профили. Новопостроените производствена база, шоурум и офис на Рекламна къща ХЕЕЛ са разположени на територия от 5 хил. кв.м. и са оборудвани с най-съвременните и модерни технологии, машини и софтуер. Ние гарантираме качество в изработката, и бързина на изпълнение в определените от Вас срокове. Имаме затворен цикъл на обслужване - от проекта и изработката до доставката и монтажа.
 

Нашите клиенти...

Благодарим на всички наши клиенти за доверието през годините до днес. Ние можем да превърнем всяка Ваша идея в реалност, и умеем да носим отговорността си днес, защото за нас, силният момент е винаги настоящият момент.

ХЕЕЛ © 2007